Motiveer uw werknemer voor deelname aan een PAGO!

Verzuim kost geld!
Als werkgever wil je dat je werknemers gezond en fit zijn. Verzuim kost immers (veel) geld en het kan ellende opleveren voor zowel werknemer als werkgever. Er zijn verschillende manieren om uw werknemers gezond en fit te houden en bewust te maken van eventuele risico’s die het werk met zich mee kan brengen. Eén van de middelen is een PAGO.

Waarom een PAGO
Met een PAGO worden de werk gerelateerde gezondheidsrisico’s van de werknemers in kaart gebracht. Het onderzoek is dus afgestemd op de gevaren en risico’s die het werk met zich meebrengt en is geen algemene gezondheidscheck. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek kunnen de gezondheidsrisico’s zoveel mogelijk worden vermeden of verkleind.

Aanpak risico’s
Hoe meer deelnemers aan de PAGO hoe meer er op brancheniveau inzicht komt welk risico aandacht nodig heeft. Er kan uitkomen dat er al veel vooraf voorkomen kan worden, dan is een preventieve aanpak noodzakelijk. Ook kan het zijn dat er door velen verkeerd getild wordt en dat hier aandacht aan besteed wordt.

Whatsapp afbeelding
Het is dus zowel in het belang van werknemer als van werkgever dat er zoveel mogelijk deelnemers in de Hellende Daken branche zich aanmelden voor een PAGO. Motiveer uw werknemers daarom voor het maken van een afspraak voor een PAGO!

Om u hierbij te helpen kunt u deze afbeelding delen met uw werknemers. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail of Whatsapp.