PAGO’s zijn volledig ‘Coronaproof’

Onlangs hebben wij u laten weten dat de PAGO’s, na eerder on hold gezet te zijn, doorgaan. Uiteraard is er goed nagedacht over het wel of niet door laten gaan van de PAGO’s, maar juist in deze tijd is de gezondheid van uw werknemers belangrijker dan ooit! Omdat de gezondheid van uw werknemers hoog in het vaandel staat en de onderzoeken veilig uitgevoerd worden, kunnen er weer afspraken voor een PAGO gemaakt worden.

De genomen maatregelen
De uitvoerder van de PAGO’s, de Arbo Unie, heeft alle maatregelen getroffen voor een veilig onderzoek. Zo zijn alle locaties ‘Coronaproof’ ingericht, voorafgaand aan het PAGO wordt aan uw werknemer verzocht een triage formulier in te vullen, het dragen van een mondmasker is verplicht en de werknemer dient alleen naar de afspraak te komen. Uiteraard worden deelnemers voorafgaand aan het PAGO geïnformeerd over deze aanvullende maatregelen middels een tekst in de afspraakbevestiging en de reminder voor de afspraak, die zij ontvangen van Arbo Unie.

Hoe worden uw werknemers uitgenodigd voor een PAGO?
Arbo Unie stuurt per post en e-mail een uitnodiging naar werknemers die aan de beurt zijn. U kunt terugzien wie van uw werknemers aan de beurt zijn in de portal. Heeft u vragen? Neem contact met ons op via 085 – 48 99 050 of info@cao-hd.nl