OOHD: VCA-examens, nu ook in het Pools, Hongaars en Roemeens

Voor de sector Hellende Daken is een opleidings- en ontwikkelingsfonds opgericht, namelijk OOHD. Het OOHD heeft als doel; het geheel of gedeeltelijk financieren van scholingsactiviteiten, zoals bijvoorbeeld het bevorderen van bijscholing. Hiervoor is een platform ontwikkeld waar alle medewerkers die aangesloten zijn bij de CAO HD trainingen en examens kunnen doen op het gebied van BHV, hygiëne en veiligheid. U kunt zich registreren via oohd.plusport.com.

Het aanbod op dit platform wordt aangepast naar aanleiding van de wensen uit de sector. Hierdoor is onlangs het aanbod van de VCA-examens uitgebreid. De VCA-examens zijn, naast het Engels en Nederlands, nu ook af te nemen in het Pools, het Hongaars, het Duits en Roemeens. Log in en kijk welke examens voor uw medewerkers van belang zijn.

Heeft u vragen over het platform of wilt u graag uw meningen/ideeën met ons delen? Mail dan naar info@opleidingenhellendedaken.nl en wij nemen contact met u op.