Facturatie 2022

De facturatie van de premie is vanaf 2022 veranderd. Normaal gesproken ontvangt u 1 factuur per jaar die u in één keer of in vier termijnen kunt betalen. Vanaf 2022 is dit veranderd, u ontvangt 4 facturen per jaar, elk kwartaal ontvangt u een factuur. Deze factuur heeft een betalingstermijn van 31 dagen.

Het is ook mogelijk om 1 factuur per jaar te ontvangen, wilt u dit? Dan kunt u in het portaal bij het menu ‘Profiel’ aanklikken dat u 1 jaarfactuur wilt ontvangen. Ook deze factuur heeft een termijn van 31 dagen. Als u heeft gekozen voor een jaarfactuur en de factuur is verstuurd, dan kunt u binnen het jaar niet meer terug naar een 1 factuur per kwartaal.

Het corrigeren van de betaalde facturen blijft ongewijzigd. U ontvangt een correctiefactuur nadat u de verzamelloonstaat 2021 in de portal heeft opgeslagen.